Banner

Fetva 11Pyetja:

Ç'është dallimi esencial midis fitimit dhe kamatës?


Përgjigja:

Fitimi u nënshtrohet mundësive të shtimit dhe të pakësimit, sepse varet nga mundësitë e rrethanave tregtare.

Kurse kamata është përqindje e caktuar që e merr depozitori ose huadhënësi në të gjitha rastet.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...