Banner

Mbytja e Dr. Butit tregon djali i tij Dr. TeufikiMbytja e Dr. Butit dhe shpalimi i të vërtetës nga djali i tij Dr. Teufiki!Përshtati: mexhlisi-asr_________________________

Mbylle Es-Selatu ve es-Selamu alejke, ja Resul-Allah, ja Habib-Allah, ja Nebijj-Allah, ...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...