Banner

Shejh Buti nuk e theu premtimin që ja dha babaitShejh Muhamed Said Ramadan el-Buti na tregoj se ka pas shumë oferta për punë nga shumë universitete në të gjithë botën arabe, përfshirë Shtetet e Gjirit.

Ata i ofruan atij pasuri të paimagjinueshme, shtëpija, nder, krenari, makina, shërbëtorë dhe gjithëçka që ai donte, por ai refuzoj të gjitha këto.

Ai i refuzoj të gjitha këto, sepse ai tha: "Unë ja kam dhënë premtimin babait tim që unë kurrë nuk do të largohem nga Damasku".

Ai ishte një nga dijetarët më të mëdhenj në botë, por ai kurrë nuk e theu premtimin që ja dha babait.

Ai e donte dhe nderonte babanë e tij që kur ai ishte një fëmijë i vogël.

Allahu e donte besnikërinë e tij ndaj babait të tij aq shumë sa që ai u zgjodh nga Allahu që të varroset në krah të Sulltan Salahuddin el-Ejubit.

A shikoni se çfarë ndodh kur ju i nderoni prindërit tuaj?Autor: Shaykh Mohammed Aslam

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...