Banner

E vërteta rreth Shejh Butit (Shehidi i Mihrabit)Habib Ali el-Xhifri tregon të vërtetën për Shejh Butin (Shehidi i Mihrabit) dhe krizën në Siri!Përshtati: mexhlisi-asr_________________________

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...