Banner

Fetva 50Pyetja:

Çfar medimi keni për mendimin e Sejid Kutbit?


Përgjigja:

Ajo që përputhet me Librin e All-llahut dhe me Sun-netin e të Dërguarrit të All-llahut është e bukur, kurse ajo që kundërshtohet me njërën prej tyre ajo nuk është e pranuar.

Sejid Kutbi është prej atyr që trasuan rrugën e D'aves (thirrjes) dhe prej atyre që i ndihmuan fesë së All-llahut.

Pra, edhe për këtë vlen ajo që vlen për të gjithë dijetarët që punojnë në këtë fushë: "Fjala e çdokujt kthehet përveç e zotëriut të këtij varri", d.m.th. të Dërguarit të All-llahut, bekimet e All-llahut qofshin për të.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...