Banner

Fetva 102Pyetja:

Si është dispozita e Sheriatit lidhur me atë që punon në hotelet ku shitet vera?


Përgjigja:

Nëse puna yte nuk ka lidhje me alkohol dhe me gjërat tjera që janë të ndaluara atëherë mund të punosh.

Ndërkaq, nëse vetë puna yte është Haram, atëherë largohu prej saj sepse nuk të lejohet.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...