Banner

Fetva 214Pyetja:

Dëshirojmë që prej Hoxhës së nderuar të marrim leje që të botojmë disa artikuj të tij dhe t'i përhapim për hirë të All-llahut me qëllim që dobia të jetë më përfshirëse.

Këtë e bëjmë për arsye se shohim se ato kanë ndikim të begatshëm tek ata të cilët i lexojnë dhe këtë e bëjmë edhe me një kusht që kjo të mos bëhet për tregti ose për ndonjë lloj të fitimit.

Sa shumë dobi kemi patur që na kanë shërbyer si pishtarë në këto errësira të pa fundta e sidomos në mesin e zgjimit Islam që para 20 viteve.


Përgjigja:

Çdo dobi nga artikujt e mi që nuk bëhet për qëllim tregtie është veprim i pëlqyeshëm si dhe inshaell-llah të shpërblyer qofshim ai dhe unë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...