Banner

Fetva 20Pyetja:

Unë gjithmonë u ankohem të tjerëve, jam në ankth dhe ndjejë brengë të thellë në gjoksin tim.

A mos vallë kjo tregon dobësinë e imanit (besimit) tim.

Çka të bëj?


Përgjigja:

Besoj se me shtimin e salavateve (të thuash: All-llahum-me sal-li ala Muham-medin ve ala ali Muham-medin - sqar. i përkth.) ndaj të Dërguarit të All-llahut -bekimet e All-llahut qofshin për të- largohen brengat dhe bëhesh i lumtur.

Prandaj, duhet të caktosh vird (ndarje e një pjese të kohës për të bërë dhikr, lexim të Kur'anit Fisnik, etj. - sqar. i përkth.) dhe inshaell-llah do të hiqet brenga.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...