Banner

Fetva 106Pyetja:

Punoj në një qendër kompjuteristike në qytetin e Tarabulsit të Libisë. Qysh në fillim të punësimit kuptova se emri i kësaj qendre ishte i lidhur me emrin e fshatit Themud që përmendet në Kur'anin Kerim.

Pra, a të kërkoj ndonjë punë tjetër? Dhe emërtimi i kësaj qendre me këtë emër, sipas Sheriatit, a është gabim, duke potencuar se pronari i kësaj qendre është i bindur dhe ngul këmbë në atë që qendra të ketë këtë emër?


Përgjigja:

Një gjë e tillë nuk është faktor që ti ta lësh punën, pra, ti mund të punosh në këtë qendër por, pronarëve të kësaj qendre i kisha sugjeruar që të zgjedh një emër më të mirë se ky.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Mbylle Es-Selatu ve es-Selamu alejke, ja Resul-Allah, ja Habib-Allah, ja Nebijj-Allah, ...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...