Banner

Fetva 131Pyetja:

Si të bëj akordimin midis Hadithit: "Kur të vijë dikush që e pëlqeni për nga feja dhe morali atëherë martonie atë ...", dhe asaj që pas namazit të Istihares nuk ndihem i rehatshëm?


Përgjigja:

Fryti i namazit të Istihares nuk përqëndrohet në atë se ti a do të jeshë në disponim, jodisponim apo në shikim të ëndrrave.

Por, ajo që kërkohet nga i zoti i projektit është që pas namazit të Istihares të vazhdojë në projektin e tij dhe t'i ndërmerr shkaqet që duhen.

Kështuqë, nëse ajo është e hajrit (e mirë) All-llahu do t'ia lehtësojë atë e nëse është sherr (e dëmshme) do t'i mbyllen dyert dhe do të ndërlikohet puna.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...