Banner

Fetva 149Pyetja:

Dua të pyes për atë që punon në fushën e reklamave dhe bën projektimin e pamfletave, publikimeve, kozmetikës dhe veshjeve për gra, duke i paraqitur gratë në ato publikime gjysëm të zhveshura.

A duhet që ky person të largohet nga kjo punë duke e ditur se ky është profesioni i tij nga ku furnizohet?


Përgjigja:

Nuk lejohet projektimi i pamfletave e reklamave që përmbajnë fotografi joshëse e mashtruese si dhe nxitëse m'u si ato për të cilat ti je duke folur.

Rruga e fitimit të riskut nuk ëshë e kufizuar vetëm në këtë rrugë e cila është e ndaluar.

Ai që diçka e le për All-llahun, atij All-llahu do t'ia zëvendësojë me një më të mirë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...