Banner

Fetva 204Pyetja:

Jam një i ri 18 vjeçar. Kur para meje, këndohet Kur'ani Kerimi, unë filloj të qajë për hallin tim pa mos e ditur shkakun. Unë flas tepër me femrat?


Përgjigja:

Qarja yte gjatë leximit të Kur'ani Kerimit tregon rritjen e natyrës së besimit tënd. Por, një gjë e tillë nuk bie ndesh me lëshimet që eventualisht mund ti bësh.

Shërimi nga kjo është që individi në fjalë të shtojë lutjen dhe përkushtimin ndaj All-llahut të Madhëruar që All-llahu ta mbrojë nga sherri i vetëvetes. Krahas kësaj edhe të shtosh të përmendurit e All-llahut në mëngjez dhe në mbrëmje.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...