Banner

Fetva 165Pyetja:

Jam tregtar dhe njerëzve të varfër u jap hua.

A më lejohet që të varfërve në fjalë t'ua jap Zekatin duke ua zënë huanë që ata ma kanë mua pa mos u treguar atyre?


Përgjigja:

Patjetër duhet që ata t'i njoftosh.

Është e preferuar që ti t'ua japish Zekatin dhe pastaj menjëherë t'ua kërkosh borxhin që ta kanë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...