Banner

Fetva 170Pyetja:

Dëshiroj të parashtroj pyetjen: Mosrespektimi i prindërve a ka lidhshmëri me çështjet e riskut (furnizimit)?


Përgjigja:

Mosrespektimi i prindërve është prej gjynaheve të mëdha. Pasoja e së cilës në Ditën e Gjykimit do të jetë shumë e rrezikshme dhe shumë e ashpër.

Ndërsa, për ndikimin e saj në këtë botë All-llahu e di. Por, nuk është kusht që dënimi të jetë i shpejtuar.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...