Banner

Fetva 169Pyetja:

Unë punoj si inxhinier i ndërtimtarisë, kështuqë bëj projektimin e ndërtimeve.

A më lejohet sipas Sheriatit që të bëj projektimin e tyre pasiqë ato kanë karakterin turistik bie fjala, hotele e të ngjajshme.

Ju e keni të qartë lidhshmërinë ndërtimit të këtyre projekteve me disa punë të këqia?


Përgjigja:

Nëse kërkon fetva disa Fukaha e kanë lejuar këtë gjë si fukahatë Hanefij.

Por, nëse kërkon atë që është më e rezervuar dhe më e sigurtë është që të largohesh nga një gjë e tillë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...