Banner

Fetva 175Pyetja:

A lejohet me Sheriat të bëhet kontrabandë (të futen brenda vendit fshehurazi me mjete-artikuj që janë të ndaluar) duke potencuar se ato janë shumë të domosdoshme?


Përgjigja:

Nëse ato artikuj janë të lejuar sipas kriterit dhe gjykimt të Sheriatit Islam dhe janë të domosdoshëm për t'u futur dhe për t'u importuar atëherë lejohet.

Kur ligji kundërshtohet me Sheriatin Islam atëherë në të gjitha rastet Sheriati është gjykatës.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Mbylle Es-Selatu ve es-Selamu alejke, ja Resul-Allah, ja Habib-Allah, ja Nebijj-Allah, ...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...