Banner

Fetva 252Pyetja:

Shoqja ime vuan nga xhinët dhe ato i sheh brenda shtëpisë kështu që ajo ndonjëherë nuk mund të flejë dhe natën nuk mund të shkojë në kuzhinë.

Çfarë të bëhet: A të lexohet diçka që t'i largohen? Apo hajmalitë të hudhen në ujë të rrjedhshëm apo të futen në truall?


Përgjigja:

Nuk jam specialist i çështjeve të xhinëve dhe të sihrit.

Mirë është që shoqen tënde ta këshillosh të kërkojë njerëz që janë të specializuar me shërimin e këtyre gjërave.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...