Banner

Fetva 253Pyetja:

Studjoj në Universitetin e Kuvajtit, ku ne studentët e huaj ushqimin dhe banimin e kemi të siguruar. Pyetja ime ka të bëjë me ushqimin dhe banimin. Universiteti studentëve ua ndan bonat (tre bona ditore).

Pra, a lejohet që studentët disa bona t'i ndrojnë me gjëra tjera si me pemë, lëngje ose me gjëra tjera duke patur parasysh se vlera e bonave është më e lartë se e gjërave që i ndrojmë.

A është Haram një gjë e tillë dhe pse?


Përgjigja:

Nuk shoh ndonjë ndalesë për një gjë të tillë ngase edhe pemët e të ngjajshmet me to hyjnë në llojin e asaj për të cilën u jepen ato bona.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...