Banner

Fetva 259Pyetja:

Në faqet e fetvave tuaja, kam lexuar një përgjigje për një pyetje lidhur me dispozitën e "lëngut të elbit".

Ju jeni përgjigjur se ajo ndalohet nëse është për qëllim bira.

Por, tash ka një lloj lëngu prej elbi që është birë pa alkohol dhe nuk të deh.

Pra, a lejohet të pihet?


Përgjigja:

Nëse me të vërtetë bira nuk ka alkohol atëherë ajo nuk është Haram (e ndaluar).

Por, për një pretendim të tillë duhet të vërtetohesh.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...