Banner

Fetva 271Pyetja:

Një kompani Amerikane ka hapur në faqe (të internetit) me karakter misionar e cila thërret në sfidimin e ajetit 22 të sures El-Bekarah dhe thërret në diç si Kur'ani Kerim.

Çka mund të thoni ju për këtë gjë?


Përgjigja:

Shpesh ndodh që e dëmshmja të jetë e dobishme ...

S'do mend se ky çrregullim absurd nga ai që mundohet të imitojë Kur'anin do t'ia shtojë Kur'anit pastërtinë, qartësinë dhe vlerën që ka.

Shumë me të drejtë e ka patur ai që ka thënë: "Me të kundërtat dallohen e vlerësohen gjërat".Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...