Banner

Fetva 274Pyetja:

Unë kam pengesë me shqiptimin ngase më merret goja dhe kjo më ka sjellur disa probleme.

A ka ndonjë lutje të veçantë që të lirohem nga ky problem?


Përgjigja:

Sekreti i pranimit të lutjes nuk rrjedh nga fjalët dhe lutjet e veçanta me të cilat muslimani duhet të lutet që ajo të jetë e pranuar.

Por, sekreti qëndron në sinqeritetin, pendimin dhe mënyrën se si i drejtohet ai All-llahut me përkulje, përkushtim dhe le të lutet me fjalët që të dëshirojë.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...