Banner

Fetva 275Pyetja:

Dua të pyes për dispozitën e Sheriatit lidhur me huanë që ua kam dhënë disa të afërmëve qe tre vjet dhe ende nuk ma kanë këthyer.

Pra, pyetja ime është: A duhet edhe për atë të jap Zekat?


Përgjigja:

Po, ke mundësi të japish Zekatin pasi që të ta kthejnë huanë edhe ate duhet ta japish për të gjitha ato vite.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...