Banner

Salih el-Megamisi dhe qëndrimi i tij ndaj Shejh el-Butit (rahimahullah)Salih el-Megamisi thotë se, Shejh el-Buti (rahimahullah) ka qenë një dijetar i madh, edhe pse ka pas disa gabime, ashtu si kanë të gjithë dijetarët.

Më tej thotë, une nuk e kam përkrah pozicionin e tij që ka pas (ndaj el-Assadit), por duhet të shpresohet se, për këtë pozicion ai duhet të ketë justifikim që ne nuk e njohim.

Ndonjëherë dalin justifikimet e dijetarve pas vitesh, dhe dijetarët kanë thënë: "Përfundimi i njeriut është ashtu si ka jetuar në të kaluarën".

Dhe ne e dim se si vdiç Shejh el-Buti, ai vdiç në xhami me librin e Allahut në dorë, Allahu ka desht që ai të vdes kështu.

Allahu ka mujt ta le të vdes duke qenë me Basharin, apo me familjen e tij duke shetit.

Por Allahu e ka zgjedhur të vdes (Shejh el-Buti) në Xhami duke shpjegu librin e Allahut.Autor: Salih EL-MEGAMISI

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...