Banner

Fetva 61Pyetja:

Si është dispozita e Sheriatit që të merret sperma e burrit dhe të mbjellet drejtpërsëdrejti në mitrën e gruas së tij?


Përgjigja:

Një gjë e tillë nuk lejohet me qëllim që të mbyllen dyert e manipulimeve.

Ndërkaq, sikur për një gjë të tillë të thuhet se lejohet, atëherë kjo do të ishte një instrument për të depërtuar në shumë gjëra të ndaluara - Harame.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...