Banner

Fetva 129Pyetja:

Unë jam inxhiniere në një firmë private. Natyra e punës dhe e orarit tim është i gjatë prandaj shumicën e namazeve i fali në punë.

Por, në të shumtën e rasteve nuk mundem t'i fali të gjitha namazet pasiqë nuk ka vend të veçantë për abdest. Nuk di ç'të bëj. Unë e ndjej se më bren ndërgjegjja?


Përgjigja:

Nuk lejohet që puna yte të jetë arsye për lënien e namazit apo për vonimin e namazit jashta kohës së caktuar.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...