Banner

Fetva 194Pyetja:

A konsiderohet Kina si Dar-ul-Harb (territor jo musliman që është në armiqësi me muslimanët) apo Daru-ul-Islam (territor musliman ku udhëheq Shteti Islam)?


Përgjigja:

Ajo përsa u përket shteteve Islame të afërtat dhe të largëtat nuk është as Dar-ul-Harb e as Dar-ul-Islam por, është Dar-ul-Eman (shtet me të cilin është lidhur konventa për siguri-protekcion).Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...