Banner

Fetva 232Pyetja:

A lejohet që të dhurohen pjesët e trupit, bie fjala, t'i dhurohet veshka dikujt duke marrë parasysh se ka nevojë të madhe?


Përgjigja:

Nëse dy mjek të besueshëm vërtetojnë se ai që dhuron veshkën nuk dëmtohet dhe jeta e tij vazhdon në gjendje normale atëherë i lejohet që të bëj dhurimin. Përndryshe nuk lejohet.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...