Banner

Fetva 267Pyetja:

Burri im rrallë herë lahet dhe është i papastër ndërkaq unë jam një grua që i përmbahem Fesë.

Çka të bëj që ta bindi atë?


Përgjigja:

S'ka tjetër rrugë për ty për ta bindur atë vetëm se ta këshillosh sa të mundesh.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...