Banner

Fetva 276Pyetja:

Si është dispozita e hudhjes së guralecave në ditën e dytë të Teshrikut pas namazit të sabahut (në vend që t'i hudhi pas Zevalit) për shkak të kallaballëkut të madh?


Përgjigja:

Hudhi pas Zevalit por, nëse sheh se ka kallaballëk dhe rëndim atëherë lere hudhjen e tyre për atë kohë që të përshtatet në mbrëmje dhe do të shohish lehtësimin.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...