Banner

Fetva 237Pyetja:

A do t'i bëjë kaza namazet gruaja që është në menstruacione e që i ka lënë gjatë ciklit mujor apo i falen ato?


Përgjigja:

Gruaja nuk obligohet që pas kalimit të menstruacioneve mujore të bëjë namazet kaza dhe kjo gjë është mëshirë dhe lehtësim nga All-llahu Fuqiplotë.

Por, ajo obligohet që agjërimin që e ka lënë gjatë menstruacioneve ato ditë t'i bëjë kaza.Autor: Prof. Dr. el-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...